Artık yeter başkan! Gereğini yapın…

Haber61 / Spor Servisi - Trabzonspor MP Basketbol Kulübü ile ilgili taraftarlar ‘artık yeter’ diyor.Milyonlarca transfere rağmen başarısızlığa, ligin sonuna demir atmalarına, onlarca oyuncunun kulübü dava etmesine, kulübe haciz gelmesine, hatta ve hatta k

Artık yeter başkan! Gereğini yapın…

Haber61 / Spor Servisi - Trabzonspor MP Basketbol Kulübü ile ilgili taraftarlar ‘artık yeter’ diyor.

Milyonlarca transfere rağmen başarısızlığa, ligin sonuna demir atmalarına, onlarca oyuncunun kulübü dava etmesine, kulübe haciz gelmesine, hatta ve hatta kapatma davasına rağmen Trabzonspor MP Basketbol yönetimi, sanki hiçbir şey olmamış gibi hareket etmesi camiayı rahatsız ediyor.

3 MAYMUNU OYNAMAYIN

3 maymunu oynamaya devam ediyorlar. Başkan Abiş Hopikoğlu’nun yaptığı son açıklamalarda ve sorunlara yüzeysel ve tozpembe yaklaşımı camiada yine inanılmaz derin yara açtı. Menajerlerin yaptığı sorumsuz hareketler ve oyuncular üzerinden yapılan tutarsız harcamalar kulübü borca sokmaktan başka hiçbir şey yapmamışken, yönetimin plan ve doğru düzgün kulübün geleceği için proje ortaya koyamamaları ‘basketbolu bilmiyorlar, basketbol camiasını anlayamıyorlar, yapılan hataları yanlışları göremiyorlar, menajerlerin oyununa geliyorlar’ eleştirilerini beraberinde getirdi.

USTA DA SORUMLU

Taraftarlar Başkan Hopioğlu ve yönetimine ‘artık yeter’ derken kulübün sponsoru ve fahri başkanı Muharrem Usta’ya da seslendiler. Usta’ya, “Bu başarısızlığın faturasını kim ödeyecek? Yönetimi sen dizayn ettin. Başarısızlıkta senin de payın var” diye seslendiler. Trabzonspor’a karıştığın kadar diğer sponsor olduğun takımlara müdahale edebiliyor musun? diye de soran bordo mavililer, bu noktada bu başarısızlıktan Usta’yı da sorumlu tutuyorlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler