Artık futbola dönmemiz gerekiyor

A Milli Takım Sorumlu Yardımcısı Oğuz Çetin, Kazakistan ve Avusturya ile oynanacak maç öncesinde açıklamalarda bulundu…A Milli Futbol Takımı, Kazakistan ve Avusturya ile oynayacağı 2012 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçları için Swissotel'de toplanırken,

Artık futbola dönmemiz gerekiyor

A Milli Takım Sorumlu Yardımcısı Oğuz Çetin, Kazakistan ve Avusturya ile oynanacak maç öncesinde açıklamalarda bulundu…

A Milli Futbol Takımı, Kazakistan ve Avusturya ile oynayacağı 2012 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçları için Swissotel'de toplanırken, A Milli Takım Sorumlu Yardımcısı Oğuz Çetin, artık futbola dönmeleri gerektiği, ülkenin de buna ihtiyacı olduğunu söyledi.

Oğuz Çetin, otel girişinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, artık Türkiye'de futbola dönmenin gerekli olduğunu ifade ederek, ''Ligler milli maçlardan sonra başlayacağı için önceliği milli takım yapıyor. Bizler ve futbolcular bu konudan dolayı son derece mutluyuz. Artık futbola dönmemiz gerekiyor. Ülkenin de buna ihtiyacı var'' diye konuştu.

Gruptaki durumları gereği oynayacakları 2 maçtan ciddi beklentileri olduğunu anlatan Çetin, ''Oyuncularla bunu sağlayacak durumdayız, bu potansiyele sahibiz. Olumsuzlukları bir kenara bırakarak daha iyi motive olup bu maçların üstesinden geliriz'' dedi.

-FENERBAHÇELİ FUTBOLCULARIN DURUMU-

Milli takımda Fenerbahçeli futbolcuların bulunduğu belirtilip, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan men edilen sarı-lacivertli oyuncuların psikolojik durumlarının milli takımı nasıl etkileyeceği sorusuna Çetin, şöyle yanıt verdi:

''Olanları göz ardı edemeyiz. Çocukların içinde bulunduğu psikolojik durumu iyi biliyoruz. Ancak bizi biz yapan en büyük özelliklerimizden bir tanesi milli duygular. Oyuncularımız içinde bulundukları sıkıntıları bir kenara bırakıp bu yönde motive olacaklardır. Kendileri ile irtibat halindeyiz. Bugünden itibaren de artık futbolu düşünmek, milli maçları düşünmek yönünde de önemli adımlar atacağız. Onlar da bütün olumsuzlukları bir kenara bırakarak performanslarını en üst seviyeye çıkaracaklardır.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor