Arslanboğa 64. maçında

Malatya Bölgesi Üst Klasman (Süper Lig) hakemi Suat Arslanboğa, Spor Toto Süper Ligin 23. haftasında Pazar günü Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Ankaragücü ile Trabzonspor arasında oynanacak karşılaşmada düdük çalacak.Ev sahibi Ankaragücü'nün cezası nedeniyle se

Arslanboğa 64. maçında

Malatya Bölgesi Üst Klasman (Süper Lig) hakemi Suat Arslanboğa, Spor Toto Süper Ligin 23. haftasında Pazar günü Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Ankaragücü ile Trabzonspor arasında oynanacak karşılaşmada düdük çalacak.

Ev sahibi Ankaragücü'nün cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak maçta düdük çalacak olan Malatyalı genç hakem, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 13. maçında görev almış olacak.

Daha önce Trabzonspor'un 2'si kupa olmak üzere toplam 13 karşılaşmasında görev yapan Arslanboğa, Ankaragücü - Trabzonspor maçı ile ekibimizin 14. maçına çıkacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor