Arsinsspor galibiyete hasret

Spor Toto 3. Lig'de sahalarında Eyüspor ile 2-2 berabere kalan Arsinspor, ligde 7 haftadır galibiyete hasret kaldı.Kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, Eyüpspor maçına kazanmak için çıktıklarını belirterek, "Evimizdeki bu müsabakada lig liderini yenerek u

Arsinsspor galibiyete hasret

Spor Toto 3. Lig'de sahalarında Eyüspor ile 2-2 berabere kalan Arsinspor, ligde 7 haftadır galibiyete hasret kaldı.

Kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, Eyüpspor maçına kazanmak için çıktıklarını belirterek, "Evimizdeki bu müsabakada lig liderini yenerek uzun aradan sonra 3 puanla tanışmak istiyorduk ama olmadı. Maça etkili başlayarak golü bulduk.  Erken golden sonra savunmaya yaslanamazdık. Akabinde diğer golü aradık ancak golü rakip buldu. Karşılaşmanın ilk yarısında gelen karşılıklı goller ile ilk devre 1-1 sona erdi" dedi.

Maçın ikinci yarısında da golü aradıklarını ifade eden Şahin, "Maçın son bölümünde karşılıklı gollerle maç 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Artık en kısa sürede galibiyetle tanışmak zorundayız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor