Arsinspor'un ilacı sabır

Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Arsinspor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Ahmet Özen, yeni sezon öncesi mütevazi bir kadro oluşturarak ilk aşamada rahat bir sezon geçirmeyi hedeflediklerini söyledi. Önümüzdeki hafta transfer çalışmalarına hız ve

Arsinspor'un ilacı sabır
Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Arsinspor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Ahmet Özen, yeni sezon öncesi mütevazi bir kadro oluşturarak ilk aşamada rahat bir sezon geçirmeyi hedeflediklerini söyledi. Önümüzdeki hafta transfer çalışmalarına hız vereceklerini ve 10-12 futbolcu transfer etmeyi hedeflediklerini ifade eden teknik direktör Özen, "Hedefimiz mütevazi bir kadro oluşturmak. İç transferde birçok oyuncu ile yollar ayrıldı. yaklaşık 12 transfer yapmayı düşünüyoruz. Bunlar da kulüp bütçesine uygun, takımımıza katkı sağlayacağına inandığımız oyuncular olacak" dedi.
 
Hafta içerisinde yönetimle bir araya gelip yeni sezon planlamasını yapacaklarını belirten teknik direktör Özen, "Yeni sezonda sıkıntı yaşamadan, ligi rahat bir konumda tamamlamayı arzuluyoruz. Kulübün mevcut şartlarını göz önünde bulunduracağız. Bu anlamda mütevazi bir kadro oluşturup rahat bir sezon geçirmek ve bunu yaparken de kulübün borçlarını eritmeyi hedefliyoruz. Ekonomik anlamda tam anlamıyla rahatlayıp gelecek yıllarda üst sıralara oynayan başarılı bir takım olmayı arzuluyoruz" şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler