Arsinspor'un cezası belli oldu

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta mücadele eden Arsinspor, 1 maç saha kapatma cezasından dolayı hafta sonu oynayacak olduğu Trabzon Karadenizspor maçını Bulancak'ta oynayacak. Kulüp Genel Saymanı Muzaffer Bektaşoğlu, Çankırı Belediyespor maçı sonrasında sahalar

Arsinspor'un cezası belli oldu

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta mücadele eden Arsinspor, 1 maç saha kapatma cezasından dolayı hafta sonu oynayacak olduğu Trabzon Karadenizspor maçını Bulancak'ta oynayacak.

Kulüp Genel Saymanı Muzaffer Bektaşoğlu, Çankırı Belediyespor maçı sonrasında sahalarının bir maç kapandığını anımsatarak, “Bu hafta Cumartesi günü saat 13.30'da oynayacağımız Trabzon Karadenizspor maçını Bulancak İlçe Statyumu'nda oynayacağız. Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF)'den bu maçla ilgili kulübümüze yazı gönderildi” dedi.

Trabzon Karadenizspor maçında hedeflerinin galibiyet olduğunu ifade eden Bektaşoğlu, “Takım olarak kötü günler geçiriyoruz ve ligde de arzu etmediğimiz bir yerdeyiz. Bunun için Trabzon Karadenizspor maçı kötü gidişimizi geride bırakacağımız bir maç olacak. Takımımızda cezalı futbolcumuz bulunmuyor, Ahmet ve Bayram ise bu maçta sakatlıklarından dolayı görev alamayacak, kaptanımız Sezgin'in de sakatlığı sürüyor, maç günü oynayıp, oynamayacağı belli olacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor