Arsinspor'de hedef 3 puan

Üçüncü Lig ikinci Grup'ta pazar günü sahasında Dardanelspor A.Ş.’yi ağırlayacak olan Arsinspor’da hesaplar 3 puan üzerine yapıldı.Evlerinde kayıp yaşamak istemeyen sarı siyahlı kulübün genel sekreteri Muammer Şahin, son haftalardaki kötü gidişatlarına, bu

Arsinspor'de hedef 3 puan

Üçüncü Lig ikinci Grup'ta pazar günü sahasında Dardanelspor A.Ş.’yi ağırlayacak olan Arsinspor’da hesaplar 3 puan üzerine yapıldı.

Evlerinde kayıp yaşamak istemeyen sarı siyahlı kulübün genel sekreteri Muammer Şahin, son haftalardaki kötü gidişatlarına, bu maç ile bir dur demek istediklerini kaydetti.

Hafta boyu hazırlıklarını galibiyet üzerine yaptıklarını dile getiren Şahin, şunları kaydetti:

"Kendi sahamızda oynayacağımız 2 maçımız kaldı. Bu 2 maçtan da 6 puan almak istiyoruz. Dardanelspor A.Ş. Play Off’u zorlayan bir ekip. Zor maç olacağına inanıyorum ancak bizim de son haftalardaki kötü gidişatımızdan dolayı galibiyete ihtiyacımız var. Puan açısından rahat bir yerdeyiz. Kalan maçlarımızdan alabildiğimiz kadar puan toplayıp, ligi üst sıralarda bitirmek istiyoruz. Oynayacağımız takımların ligdeki konumları bizi ilgilendirmiyor. Daha çok kendi durumumuz ilgilendiriyor. Bu nedenle kendi oyunumuza bakarak, sahadan istediğimiz sonuçla ayrılmak istiyoruz.  Dardanelspor A.Ş. de sahamıza arzu ettiği puanları almak için gelecek. Onlara bu fırsatı tanımayan oyunumuzu ortaya koyup, sergileyeceğimiz performans ile gülen taraf olacağımıza inanıyorum."

Arsinspor’da milli takımlarda bulunan Rahman ve Hüseyin, takımla birlikte çalışmalara katıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor