Arsinspor'dan Vali'ye Ziyaret

Trabzon Valisi Nuri Okutan, Arsinspor Başkanı Ali Uzunalioğlu'nu makamında kabul etti.Başkan Uzunalioğlu, Vali Nuri Okutan'ın spora verdiği desteğin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Sayın Valimiz Trabzon'a geldiğinde ilk veya ikinci toplantısını sp

Arsinspor'dan Vali'ye Ziyaret


Trabzon Valisi Nuri Okutan, Arsinspor Başkanı Ali Uzunalioğlu'nu makamında kabul etti.

Başkan Uzunalioğlu, Vali Nuri Okutan'ın spora verdiği desteğin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Sayın Valimiz Trabzon'a geldiğinde ilk veya ikinci toplantısını spor kamuoyuyla yapmıştır. Bu durum Sayın Valimizin spora ve sporcuya verdiği desteği göstermektedir. Sayın Valimizin spora verdiği destekten dolayı kendimizi bu sezon ligde daha şanslı görüyoruz. Sayın Valimize bize gösterdiği ilgi ve destekten dolayı bütün spor kamuoyu adına teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Nuri Okutan, diğer kulüplerimiz gibi Arsinspor'un da başarılarına başarı katacağına inandığını belirterek, "Arsinspor'un bu sezon daha çok çalışarak ligi en iyi sırada bitireceğine inanıyorum. Spor barış ve kardeşliktir, spor gençlerin gelişimi demektir. Biz spora ve sporcuya destek vermeye her zaman hazırız" şeklinde konuştu.

Trabzonspor'un başarılı olması içinde ilçe spor takımlarının başarılı olması gerektiğini vurgulayan Vali Okutan, konuşmasını şöyle sürdürdü;

"Trabzonspor'umuzun da başarılı olması için ilçe spor kulüplerimizin de güçlü olması gerekir. İlçe spor kulüplerinin başarılı olması Trabzonspor içinde şanstır. Trabzon'da spor sahalarını en güzel seviyeye getireceğiz. Spor kulüplerimiz en iyi şartlarda çalışması için elimizden geleni yapacağız. Arsinspor'un başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Daha sonra Arsinspor Başkanı Ali Uzunalioğlu, Vali Okutan'a 61 sırt numaralı Nuri Okutan yazan forma hediye etti.

Selahattin AYDINLI/ haber61.net


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor