Arsinspor'dan Emniyet'e Ziyaret

Kulüp başkanı Ali Uzunalioğlu, başkan yardımcısı Şeref Bektaşoğlu ve genel sekreteri Muammer Şahin'i makamında kabul eden Akkale, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ''Bizim görevimiz sizin müsabakalarınızın huzurlu bir ortamda geçmesi. Bu konu

Arsinspor'dan Emniyet'e Ziyaret

Kulüp başkanı Ali Uzunalioğlu, başkan yardımcısı Şeref Bektaşoğlu ve genel sekreteri Muammer Şahin'i makamında kabul eden Akkale, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ''Bizim görevimiz sizin müsabakalarınızın huzurlu bir ortamda geçmesi. Bu konuda bir şüpheniz olmasın. Arsinspor ve diğer kulüplerimizin yeni sezonda centilmenlikleri ile de liglere damga vuracağına inanıyorum'' dedi.

Uzunalioğlu ise geçen sezon ligin en centilmen ekiplerinden biri olduklarını, ancak kendini bilmeyen bir taraftarın hatası yüzünden 1 maçlık ceza aldıklarını ifade ederek, ''Bu durum bizi çok üzmüştü. Yeni sezon öncesi desteklerinizi bekliyor ve müsabakalarımızın sorunsuz geçmesini diliyoruz'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından Uzunalioğlu, Emniyet Müdürü Akkale'ye üzerinde adının yazılı olduğu 61 numaralı Arsinspor forması hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor