Arsinspor'da transfer çalışmaları

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Arsinspor'da, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, eksik gördükleri noktada transfer yapacaklarını bildirdi.Şahin, yaptığı açıklamada, Arsinspor'un 2'nci etap kampının iyi gittiğini söyledi.Yeni sezona hazır ve eksiksiz girme

Arsinspor'da transfer çalışmaları

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Arsinspor'da, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, eksik gördükleri noktada transfer yapacaklarını bildirdi.

Şahin, yaptığı açıklamada, Arsinspor'un 2'nci etap kampının iyi gittiğini söyledi.

Yeni sezona hazır ve eksiksiz girmek istediklerini ifade eden Şahin, "Teknik direktörümüz Gökhan Yılmaz ile sürekli irtibat halindeyiz. Takımımız hakkında fikir alışverişlerinde bulunuyoruz. Eksik gördüğümüz noktada transfer yapacağız ama aceleci de olmayacağız" dedi.

Şahin, iyi bir kadroları olduğunu da vurgulayarak, "Futbolcularımızın antrenman performansından memnunuz. Her biri hırs içerinde hazırlanıyor. Her geçen gün de üzerine koyan bir ekibiz. Başarı yakındır" ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini de işaret eden Şahin, "Hocamız Gökhan Yılmaz'ın talebi doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor. Transfer yapacağız ama piyasa yüksek olduğundan aceleci davranmıyoruz. Biraz daha sabredeceğiz. İstediğimiz rakamlara aradığımız özelliklere sahip futbolcu bulabilirsek alacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor