Arsinspor'da Moraller Bozuk

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Kardemir D.Ç. Karabükspor'a 2-1 yenilen Arsinspor'da, kulüp basın sözcüsü Şeref Bektaşoğlu, zorlu deplasmandan puansız döndükleri için üzgün olduklarını söyledi.Bektaşoğlu, yaptığı açıklamada, Kardemir Karabükspor'un çok

Arsinspor'da Moraller Bozuk

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Kardemir D.Ç. Karabükspor'a 2-1 yenilen Arsinspor'da, kulüp basın sözcüsü Şeref Bektaşoğlu, zorlu deplasmandan puansız döndükleri için üzgün olduklarını söyledi.

Bektaşoğlu, yaptığı açıklamada, Kardemir Karabükspor'un çok iyi bir takım olduğunu belirterek, ''Deplasmanda olmamıza rağmen böyle bir takıma karşı ilk yarıda çok iyi futbol oynadık. Baskılı futbolcumuz karşısında 4 gol pozisyonu bulduk, ancak bunları gole çeviremedik'' dedi.

İkinci yarıya iyi başlayamadıklarını ifade eden Bektaşoğlu, ''İkinci yarı oyundan düştüğümüz anda 7 dakika içinde 2 gol yedik. Daha sonra bulduğumuz bir golle skoru 2-1'e getirdik, ancak sonucu değiştiremedik. Karabük deplasmanından puansız döndüğümüz için üzgünüz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor