Arsinspor'da mağlubiyet üzüntüsü

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, sahasında Denizli Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 yenilen Arsinspor'da, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, net 4 gol pozisyonunu cömertçe harcayınca sahadan mağlubiyetle ayrılan taraf olduklarını söyledi.Şahin, Denizli Büyükşe

Arsinspor'da mağlubiyet üzüntüsü

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, sahasında Denizli Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 yenilen Arsinspor'da, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, net 4 gol pozisyonunu cömertçe harcayınca sahadan mağlubiyetle ayrılan taraf olduklarını söyledi.

Şahin, Denizli Büyükşehir Belediyespor maçına puan ya da puanlar kazanabilmek için çıktıklarını ancak başaramadıklarını belirtti.

Zorlu bir mücadele olacağını bildiklerini ifade eden Şahin, şunları söyledi:

"Karşılaşmaya kötü başlamıştık. İlk 15 dakika rakibimizin üstünlüğüyle geçti. Daha sonra oyunda dengeyi kurduk ve rakip kaleye gittik. İlk yarı karşılıklı ataklarla geçti ama gol olmadı. Mücadelenin ikinci yarısına mutlak gol parolasıyle başlamıştık ama 52. dakikada beklemediğimiz bir penaltıyla geriye düştük. Kalemizde golü gördüğümüz dakikadan sonra eşitliği sağlamak için rakip kaleye yüklendik. Peş peşe net 4 gol pozisyonunu cömertçe harcayınca sahadan mağlubiyetle ayrılan taraf olduk."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor