Arsinspor'da Herşey Yolunda

Canalioğlu, haber61.net'e yaptığı açıklamada, Yozgat kampının çok üst seviyede geçtiğini belirterek, Her şey yolunda dedi

Arsinspor'da Herşey Yolunda


Canalioğlu, haber61.net'e yaptığı açıklamada, Yozgat kampının çok üst seviyede geçtiğini belirterek, Her şey yolunda, futbolcularımın kampta göstermiş oldukları performanstan son derece memnunum. Futbolcularımın hazırlık kampında göstermiş oldukları performansı lige yansıttıkları taktirde, hedeflediğimiz Lig A yolunda emin adımlarla ilerleyeceğimize inanıyorum dedi.

Teknik heyetin takımdaki eksiklikler yönünde transfer yaptığını ifade eden Canalioğlu,Transferi noktalamış durumdayız. Şuan 2 kaleciyle çalışıyoruz, kalemizi daha sağlama almak için üçüncü kaleciyi transfer edebiliriz. Bugün 18.00 'da Yozgat turnuvası kapsamında, Bugsaşspor'la karşılaşacağız. Futbolcularıma güveniyorum, bu maçı da kayıpsız atlatacağız diye konuştu.

Selahattin Aydınlı / haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler