Arsinspor'da hedef istikrar

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, yarın deplasmanda Çankırıspor ile karşılaşacak Arsinspor'da, kulüp asbaşkanı İbrahim Küçük, ikinci yarı yakaladıkları istikrarı sürdürmek istediklerini söyledi.Küçük, oyuncularının oyuncularının ligin ikinci yarısına güzel bir

Arsinspor'da hedef istikrar

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, yarın deplasmanda Çankırıspor ile karşılaşacak Arsinspor'da, kulüp asbaşkanı İbrahim Küçük, ikinci yarı yakaladıkları istikrarı sürdürmek istediklerini söyledi.

Küçük, oyuncularının oyuncularının ligin ikinci yarısına güzel bir başlangıç yaptığını belirtti.

Teknik direktör Ahmet Özen'in oyuncularına çok güvendiğini ifade eden Küçük, "Tabii ki biz de teknik ekip ve futbolcu kardeşlerimize güveniyoruz ve sonuna kadar destekliyoruz. Takımda herkes ne yapacağını gayet iyi biliyor. Çankırıspor deplasmanından 3 puanla dönmek ve ikinci yarıdaki istikrarımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler