Arsinspor'da Hedef Galibiyet

Arsinspor teknik direktörü Cemil Canalioğlu , Karabükspor karşısında iyi mücadele etmelerine rağmen sonuca gidemediklerini söyledi.Canailoğlu, takım oyunu olarak iyi şeyler ürettiklerini fakat bireysel hatalar yüzünden mağlup olduklarını söyledi. Çok zorl

Arsinspor'da Hedef Galibiyet


Arsinspor teknik direktörü Cemil Canalioğlu , Karabükspor karşısında iyi mücadele etmelerine rağmen sonuca gidemediklerini söyledi.

Canailoğlu, takım oyunu olarak iyi şeyler ürettiklerini fakat bireysel hatalar yüzünden mağlup olduklarını söyledi. Çok zorlu bir ligde mücadele ettiklerini belirten Canalioğlu, "futbol hatalar oyunu, en az hata yapan takım en üstte, en çok hata yapan takımda en alta kalacak. Biz Arsinspor olarak zirveyi hedefliyoruz. O yüzden daha az hata yapmamız lazım" dedi.

Değirmenderespor maçı hazırlıklarını günde çift antrenman yaparak sürdürdüklerini belirten Canailoğlu, “Karabük maçını bir kenara bırakıp, Değirmenderespor maçını düşünmeye başladık. Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyoruz.Takımda Fatih, Sezgin ve Yılmaz gibi üç önemli oyuncumuz sakat. Bu futbolcuların katılımıyla çok daha iyi yerlere geleceğiz inancındayım” dedi.

atakankadioğlu@haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor