Arsinspor sil baştan

Mevcut oyuncu kadrosundan 2-3 oyuncu dışında diğerleriyle yollarını ayıran Arsinspor’da başkan Küçük, “Yepyeni bir kadro kuracağız” ifadesini kullandı BÜYÜK BİR TİTİZLİK Arsinspor, yeni sezona yepyeni bir kadro ile girmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezonki

Arsinspor sil baştan
Mevcut oyuncu kadrosundan 2-3 oyuncu dışında diğerleriyle yollarını ayıran Arsinspor’da başkan Küçük, “Yepyeni bir kadro kuracağız” ifadesini kullandı
 
BÜYÜK BİR TİTİZLİK
 
Arsinspor, yeni sezona yepyeni bir kadro ile girmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezonki kadrosundan neredeyse birçok oyuncusu ile yollarını ayıran Sarı-Siyahlılar, yeni sezona yepyeni bir oyuncu kadrosu ile girmeyi amaçlıyor. Geçtiğimiz günlerde kongresini gerçekleştirip yeni sezon hazırlıklarına hız veren Arsinspor’da gündemdeki oyuncularla da görüşmeler büyük bir titizlik içerisinde devam ediyor.
 
DEĞİŞİME GİDİYORUZ
 
Sarı-Siyahlı takımın başkanı Yaşar Küçük, yeni sezona çok farklı bir Arsinspor olarak gireceklerini söyledi. Mevcut oyuncu kadrosundan 2-3 oyuncu dışında diğerleriyle yollarını ayırdıklarını belirten Küçük, “Kadromuzda büyük bir değişime gidiyoruz. Yepyeni bir kadro kuracağız. Bu doğrultuda transfer çalışmalarımıza başladık. Şuanda bir çok oyuncu ile görüşme halindeyiz. Biran önce bu görüştüğümüz oyuncuların işini imza aşamasına getirmek istiyoruz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor