Arsinspor Sebat'ı düşünüyor

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Ofspor'a 3-1 yenilen Arsinspor'un kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, gol fırsatlarını iyi değerlendiremedikleri için Ofspor maçından yenilgiyle ayrıldıklarını söyledi. Şahin, geçen hafta Karsspor'a farklı yenilmenin üzü

Arsinspor Sebat'ı düşünüyor

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Ofspor'a 3-1 yenilen Arsinspor'un kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, gol fırsatlarını iyi değerlendiremedikleri için Ofspor maçından yenilgiyle ayrıldıklarını söyledi.

Şahin, geçen hafta Karsspor'a farklı yenilmenin üzüntüsü ile Ofspor karşısına çıktıklarını belirterek, ''Bu maçta kaptanımız Sezgin ile önemli oyuncularımızdan yoksunduk. Karşılaşmaya iyi başlayamadık. Maçın 20 dakikasında 2-0 yenik duruma düştük, ama oyundan kopmadık. İlk yarının bitimine yakın skoru 2-1 yaptık'' dedi.

İkinci yarıya skora denge getirmek için çıktıklarını ifade eden Şahin, ''Maalesef forvet oyuncularımız gol yollarında ele geçirdikleri fırsatı iyi değerlendiremedi. İkinci yarının 70. dakikasında oyuncumuz Okan kırmızı kart gördü, 10 kişi kaldık. Gol fırsatlarını iyi değerlendiremediğimiz Ofspor maçından yenilgiyle ayrıldık'' diye konuştu.

Şahin, hafta sonu Akçaabat Sebatspor ile karşı karşıya geleceklerini de kaydederek, ''Bu maçın hazırlıklarını, yeni hocamız Hayri Tekelioğlu nezaretinde yapacağız. Arsinspor olarak puan kaybına tahammülümüz yok, kaybedeceğimiz bir maçla en alt sıralara düşebiliriz. Akçaabat Sebatspor maçı bizim için çok önemli. Sahamızdaki bu maçta mutlak galip gelmemiz gerekiyor"dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler