Arsinspor Kupada Gülecek

TFF 2. Lig 4 Grup'ta mücadele eden Arsinspor, Fortis Türkiye Kupası 1. Kademesi'nde Orduspor ile deplasmanda yapacağı maçtan tur atlayarak dönmeyi hedefliyor.Arsinspor Teknik Direktörü Mustafa Bankoğlu, takımının başında ilk karşılaşmaya çıkacağını belirt

Arsinspor Kupada Gülecek

TFF 2. Lig 4 Grup'ta mücadele eden Arsinspor, Fortis Türkiye Kupası 1. Kademesi'nde Orduspor ile deplasmanda yapacağı maçtan tur atlayarak dönmeyi hedefliyor.

Arsinspor Teknik Direktörü Mustafa Bankoğlu, takımının başında ilk karşılaşmaya çıkacağını belirterek, ''Bu maç benim açımdan önemli. Orduspor maçını bir çıkış maçı olarak görüyoruz'' dedi.
Yeni takımını daha önce Değirmenderespor ve Araklıspor karşısında izlediğini ifade eden Bankoğlu, şöyle konuştu:
''Orduspor karşısında alacağımız iyi bir sonuçla hafta sonu Pazarspor karşısına da umutlu çıkmayı hedefliyoruz. Benden önceki hocamız Cemil Canalioğlu'na böyle bir genç kadro kurdukları için teşekkür ediyorum. Arsinspor genç ve kaliteli futbolculardan oluşuyor. Bizler de yeni transferlerle eski oyuncuları iyi kaynaştırarak uyumu üst düzeyde sağladığımız taktirde çok iyi yerlere geleceğimize inanıyorum.''

selahattinaydinli@haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor