Arsinspor kötü bir yenilgi aldı

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Erzurumspor'a 3-1 yenilen Arsinspor'un futbol şube sorumlusu Sezai Beşir, bu yenilginin kendileri için kötü olduğunu söyledi. Beşir, son haftalarda kötü sonuçlar alarak ligde hiç de beklemedikleri bir yere geldiklerini be

Arsinspor kötü bir yenilgi aldı

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Erzurumspor'a 3-1 yenilen Arsinspor'un futbol şube sorumlusu Sezai Beşir, bu yenilginin kendileri için kötü olduğunu söyledi.

Beşir, son haftalarda kötü sonuçlar alarak ligde hiç de beklemedikleri bir yere geldiklerini belirterek, ''Erzurumspor maçına dönüm maçı olarak bakıyorduk. Bu maçı kazanarak son haftalarda üzdüğümüz taraftarlarımıza kendimizi bir nebze olsun affettirmek istiyorduk ama olmadı'' dedi.

Maçın başında yedikleri golle 1-0 yenik duruma düştüklerini ifade eden Beşir, ''Sonradan oyunun kontrolünü elimize aldık, beraberliği yakaladık ama daha sonra yediğimiz gollerle sahadan mağlup ayrıldık. Bizim için iyi olmadı. Erzurumspor'u mağlup etseydik hem moral bulacaktık hem de önümüzdeki maçlara daha net bakacaktık'' diye konuştu.

Bu yenilgiyi derhal unutmaları gerektiğini kaydeden Beşir, şöyle devam etti:
''Artık bu maç geride kaldı. Önümüze bakmak zorundayız. Ligde hiç de iyi bir yerde değiliz. Bir an önce alacağımız puanlarla yukarılara tırmanmalıyız. Önümüzdeki hafta Trabzon Karadenizspor maçı için çalışmalarımıza yarın başlayacağız. Erzurumspor maçında sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen Sezgin, Bayram ve Ahmet'i bu maça yetiştirmeye çalışacağız. Bu maç 2 takım için de çok önemli bir maç olacak. Biz alt sıralardan kurtulmak için, Karadenizspor da zirve yarışından kopmamak için maçı kazanmak isteyecektir. İnşallah kazanarak son haftalarda hasret kaldığımız 3 puanı alacağız. Tabii bu maçta her şeyden önemlisi maç öncesi, anı ve sonrasının Trabzon futboluna yakışır bir şekilde geçmesidir.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler