Arsinspor Kaçan Puana Üzülüyor

TFF 2. Lig 4 Grup'ta sahasında Değirmenderespor ile 2-2 berabere kalan Arsinspor'da, teknik direktör Cemil Canalioğlu, rakipleri karşısında son dakikada yedikleri golle maçtan beraberlikle ayrıldıkları için çok üzgün olduklarını söyledi.Canalioğlu, oyunun

Arsinspor Kaçan Puana Üzülüyor

TFF 2. Lig 4 Grup'ta sahasında Değirmenderespor ile 2-2 berabere kalan Arsinspor'da, teknik direktör Cemil Canalioğlu, rakipleri karşısında son dakikada yedikleri golle maçtan beraberlikle ayrıldıkları için çok üzgün olduklarını söyledi.

Canalioğlu, oyunun genelinde iyi bir futbol ortaya koyduklarını belirterek, ''Maça iyi başladık, gol pozisyonları bulduk. Ahmet'in serbest vuruştan attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattık. İkinci yarıda bu skoru korumak için sahaya çıktık ama ikinci yarının hemen başlarında kalemizde golü gördük. Bu golden sonra oyuna denge geldi ama yine oyundan kopmadık ve ikinci kez öne geçmeyi başardık'' dedi.

selahattinaydinli@haber61.net

Maçın 2-1'lik üstünlükleriyle sona ereceğini bekledikleri dakikada kalelerinde 1 gol daha gördüklerini ifade eden Canalioğlu, ''Değirmenderespor karşısında son dakikada yediğimiz golle maçtan beraberlik aldığımız için çok üzgünüz. 3 puanı hak eden taraf bizdik'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor