Arsinspor fırsat tepti

TFF 2. Lig 4. Grup'ta dün Trabzon Karadenizspor ile 1-1 berabere kalan Arsinspor'da, teknik direktör Ayhan Alemdaroğlu, ele geçirdikleri gol fırsatlarını iyi değerlendiremediklerini söyledi. Alemdaroğlu, Trabzon Karadenizspor maçının kazanmaları gereken b

Arsinspor fırsat tepti

TFF 2. Lig 4. Grup'ta dün Trabzon Karadenizspor ile 1-1 berabere kalan Arsinspor'da, teknik direktör Ayhan Alemdaroğlu, ele geçirdikleri gol fırsatlarını iyi değerlendiremediklerini söyledi.

Alemdaroğlu, Trabzon Karadenizspor maçının kazanmaları gereken bir karşılaşma olduğunu belirterek, ''Sahaya 3 puan için çıktık. Hafta içinde iyi bir hazırlık yaptık ve bu maçın önemini biliyorduk. Maalesef oyunun başlarında defansımızın hatasıyla 1-0 geri düştük. Bu golden sonra oyun planımda değişiklik yapmak zorunda kaldık, kontrollü bir şekilde rakip kalede gol aramaya başladık. Ancak ele geçirdiğiniz fırsatları iyi değerlendiremedik'' dedi.

Trabzon Karadenizspor'un 10 kişi kalmasından sonra rakip kalede ataklarını artırdıklarını ifade eden Alemdaroğlu, ''Forvet hattındaki futbolcularımız ele geçirdiği fırsatları iyi değerlendiremedi. Arzu ettiğimiz golü ancak 70. dakikadan sonra bulduk. Bundan sonra da bir çok pozisyon bulduk, maalesef iyi değerlendiremedik. Gol yollarındaki fırsatları değerlendirebilseydik, maçın skoru daha farklı olabilirdi. Önümüzdeki maçlarda hatalarımızı tekrarlamamak için önlemler alacağız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor