Arsinspor deplasmandan 3 puanla döndü

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, deplasmanda Çankırıspor'u 2-1 yenen Arsinspor'da, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, "Mutlak kazanmamız gereken bir maça çıktık ve istediğimizi de aldık" dedi.Şahin, karşılaşmaya iyi hazırlanarak gittiklerini belirterek, "Mu

Arsinspor deplasmandan 3 puanla döndü

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, deplasmanda Çankırıspor'u 2-1 yenen Arsinspor'da, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, "Mutlak kazanmamız gereken bir maça çıktık ve istediğimizi de aldık" dedi.

Şahin, karşılaşmaya iyi hazırlanarak gittiklerini belirterek, "Mutlak kazanmamız gereken bir maça çıktık ve istediğimizi de aldık" ifadesini kullandı.

 Zor bir müsabaka olduğunu dile getiren Şahin, şunları söyledi:

"Zira ligin son sırasındaki ev sahibi ekip, bulunduğu yerden uzaklaşmak arzusundaydı. Biz de kazanma geleneğimizi bozmak istemiyorduk. Karşılaşmaya oldukça dikkatli başladık. İlk golü biz bulduk fakat rakibimiz eşitliği sağladı. Oyundan düşmedik ve galibiyeti zorlamaya devam ettik. Rehavete kapılmadık ve karşılaşmanın 2. yarısında bizi galibiyete taşıyacak golü bulduk ve kazandık. Art arda gelen galibiyetlerle bir seri yakalamış olduk. Amacımız devamını getirmek."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor