Arsinspor Çok Mutlu

Fortis Türkiye Kupası 1. Kademesi'nde Orduspor'u 1-0 yenerek tur atlayan Arsinspor'da, teknik direktör Mustafa Bankoğlu, çok güçlü rakiplerini sahasında yenerek turu geçtikleri için mutlu olduklarını söyledi.Bankoğlu,yaptığı açıklamada, maçın zor koşullar

Arsinspor Çok Mutlu

Fortis Türkiye Kupası 1. Kademesi'nde Orduspor'u 1-0 yenerek tur atlayan Arsinspor'da, teknik direktör Mustafa Bankoğlu, çok güçlü rakiplerini sahasında yenerek turu geçtikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Bankoğlu,yaptığı açıklamada, maçın zor koşullarda oynandığını belirterek, ''Havanın çok sıcak olduğu bir saatte bu maçı oynadık. Bu her iki takımı da etkiledi. Rakibimizi sahaya yenmek için çıkmıştık. Futbolcularım maçtan önce Orduspor'u yeneceklerinin sözünü vermiştiler'' dedi.

Orduspor karşısında 90 dakika üstün oynadıklarını ifade eden Bankoğlu, şöyle konuştu:

''Bu maçta oyuncularımın kazanma aşkı çok üst seviyedeydi. Çok net gol pozisyonları yakaladık. İkinci yarıda bulduğumuz golle 1-0 öne geçmeyi başardık ve bu skoru korumayı başardık. Orduspor gibi çok güçlü takımı sahasında yenerek turu geçtiğimiz için mutluyuz. Oyuncularım bu maçta takım olma yönünde çok olumlu sinyaller verdi, hepsini kutluyorum.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor