Arsinspor Çıkışa Geçmek İstiyor

TFF 2. Lig 4. Grup'ta, 30 Ağustos Perşembe günü Araklıspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Arsinspor'da, kulüp basın sözcüsü Şeref Bektaşoğlu, ilk galibiyetlerini alarak çıkışa geçmek istediklerini söyledi.Bektaşoğlu, yaptığı açıklamada, Araklıspor ile

Arsinspor Çıkışa Geçmek İstiyor

TFF 2. Lig 4. Grup'ta, 30 Ağustos Perşembe günü Araklıspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Arsinspor'da, kulüp basın sözcüsü Şeref Bektaşoğlu, ilk galibiyetlerini alarak çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Bektaşoğlu, yaptığı açıklamada, Araklıspor ile çok zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, ''Her maçta olduğu gibi bu karşılaşmaya da 3 puan parolasıyla çıkacağız. Bu karşılaşma bizim için çok önemli, ilk galibiyetimizi alarak çıkışa geçmek istiyoruz'' dedi.

Araklıspor karşısında takımlarına güvendiklerini ifade eden Bektaşoğlu, ''Biz de bu sezon iyi bir kadro kurduk, tek şansızlığımız sezona iyi başlayamadık. Her iki takım da centilmenlik kuralları içerisinde sahada mücadele edecektir. İki Trabzon takımının mücadelesinde dostluk kazansın. Sonunda bizim daha çok puana ihtiyacımız var, gülen taraf biz olmak istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor