Arsinspor başkanını buldu

Türkiye 2. ligi 4. grubunda mücadele veren Arsinspor, 22-29 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan olağan kongresi öncesinde Başkan Fikret Ataoğlu, aday olmayacağını belirterek, Arsinspor'un yeni Başkanlığı için Bekir Şengül'ü destekleyeceklerini söyle

Arsinspor başkanını buldu

Türkiye 2. ligi 4. grubunda mücadele veren Arsinspor, 22-29 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan olağan kongresi öncesinde Başkan Fikret Ataoğlu, aday olmayacağını belirterek, Arsinspor'un yeni Başkanlığı için Bekir Şengül'ü destekleyeceklerini söyledi.

Başkan Fikret Ataoğlu, Bizim adayımız Bekir Şengül, başkanlık ona yakışır.  Şengül, Arsinspor'u taşıyacak, sırtlayacak, Arsinspor'u yönetebilecek karaktere sahiptir.  İyi bir yönetim çizelgesi yapıp Arsinspor'u daha iyi hedeflere taşımak için Arsin'imize sahip çıkacağız. Arsin'de yıkıcı faaliyetler de bulunanlar için biz bütünleştireceğiz. Bizim hedefimiz Arsinspor'a hizmet bizim başka amacımız yok. O onun adamı, bu bunun adamı zihniyeti olanlarla işimiz yok. Aklımızda farklı menfaat düşünceleri yok. Bizim menfaatlerimiz, Arsinspor'un iyi olması bugünkü şeklini kaybetmemesi dedi.

SADECE YÖNETİCİLERE BORCU VAR

Başkan Fikret Ataoğlu, Arsinspor yönetiminin 30 kişilik isimler arasından yönetime seçileceğini de belirterek, Bunların içerisinde 15 kişi yönetime alınacak. Önümüzdeki hafta isimleri netleştiririz. Ben yönetime girmeyeceğim. Her zaman yönetimin yanında olup destek olacağız. İhtiyaç duyulduğu zaman yanında olacağız. Arsinspor'a hizmet etmek için uğraşacağız. Biz yönetim ve başkan sevdalısı değiliz. Arsinspor'un bugünkü çıtasını daha yukarı çıkarması, bugün ki durumunu aramamasını istiyoruz. Bu düşünce içerisinde olanlara Arsinspor'un kapısı her zaman açıktır. Arsinspor yönetimini almak isteyenlerde mali yükümlülüğü yerine getirebilmelidirler. Kimseden çekinme durumuz yoktur. Her şeyimiz şeffaftır. Bu kulübün mali portresi vardır. Elinde belge bilgi olanlarda getirsinler. Bizim anlımız açık. Arsinspor'un dışarı borcu yoktur. Sadece yöneticilere borçu vardır diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor