Arsinspor 8 hafta sonra...

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta Payas Belediyespor 1975'i, 3-0 yenen Arsinspor, ligde 8 hafta sonra 3 puan elde etti.Kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, galibiyet hasretine son verdikleri için mutlu olduklarını belirterek, "Sonunda galibiyet ile tanıştık. Ha

Arsinspor 8 hafta sonra...

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta Payas Belediyespor 1975'i, 3-0 yenen Arsinspor, ligde 8 hafta sonra 3 puan elde etti.

Kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, galibiyet hasretine son verdikleri için mutlu olduklarını belirterek, "Sonunda galibiyet ile tanıştık. Haftalardır özlemimiz bu yöndeydi. İyi oynuyor, mücadele ediyorduk ama galibiyet ile tanışamıyorduk. Bu galibiyet ile birlikte rahat bir nefes almış olduk" dedi.

Hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını ifade eden Şahin, "Aslında haftalardır kazanamadığımız maçlarda bile iyi oynayan ekiptik. Sorunumuz futbolumuzu neticeye dökememekti. Peş peşe yaşadığımız puan kayıpları, takım üzerinde de strese neden olmuştu. Bu galibiyet ile stresimizi de yenmiş olduk" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler