Arsinspor 2 maçı da kazanmak istiyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Arsinspor’un Genel Sekreteri Muammer Şahin,  "İlk yarıyı hedeflediğimiz noktada bitirebilmek için kalan 2 maçımızı da kazanmamız lazım" dedi. Şahin, ligin 16. hafta mücadelesinde Arsin İlçe Stadyumunda karşılaşaca

Arsinspor 2 maçı da kazanmak istiyor
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Arsinspor’un Genel Sekreteri Muammer Şahin,  "İlk yarıyı hedeflediğimiz noktada bitirebilmek için kalan 2 maçımızı da kazanmamız lazım" dedi.
 
Şahin, ligin 16. hafta mücadelesinde Arsin İlçe Stadyumunda karşılaşacakları Payas Belediyespor 1975’İ yenerek 8 haftadır süregelen galibiyet hasretlerine son vermek istediklerini belirtti.
 
İlk devrenin son iç saha maçında taraftarları önünde kazanarak moral bulmak istediklerini belirten Şahin, "Artık devrenin son 2 maçına geldik. Niyetimiz kalan 2 maçtan 6 puan almak. İlk yarıyı hedeflediğimiz noktada bitirebilmek için kalan 2 maçımızı da kazanmamız lazım. Tabi, önceliğimiz Payas Belediyespor 1975. Bu maç iç sahadaki son maçımız. Evet, 8 haftadır kazanamıyoruz. 3 puana hasretiz. Bu durum takımımızın üzerinde stres yarattı. Bu hafta galibiyet özlemimize son vereceğimize ve üzerimizdeki stresi de atacağımıza inanıyorum. Takımımız hazırlıklarını bu bilinç ile sürdürüyor" dedi.
 
Bu karşılaşma öncesi Arsinspor’da sakatlığı devam eden Münir Satılmış'ın takımdaki yerini alamayacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler