Arsin'in hakem tepkisi bitmiyor

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Erzurumspor ile karşılaşacak Arsinspor'da, kulüp asbaşkanı Şeref Bektaşoğlu, rakiplerini yenerek 5 haftalık galibiyet özlemine son vermek istediklerini söyledi.Bektaşoğlu, Arsinspor olarak kötü günler yaşadıklarını belirt

Arsin'in hakem tepkisi bitmiyor

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Erzurumspor ile karşılaşacak Arsinspor'da, kulüp asbaşkanı Şeref Bektaşoğlu, rakiplerini yenerek 5 haftalık galibiyet özlemine son vermek istediklerini söyledi.

Bektaşoğlu, Arsinspor olarak kötü günler yaşadıklarını belirterek, ''Maalesef istediğimiz sonuçları alamadık. Son haftalarda maçlarımıza verilen hakemler yüzünden büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Geçen hafta iyi oynadığımız Çankırı Belediyespor karşısında da hakemin kötü yönetimi nedeniyle 3 puan kaybettik'' dedi.

Ligde il takımlarının hakemler üzerinde etkili olduğunu iddia eden Bektaşoğlu, ''İl takımlarına karşı oynadığımız maçlarda hakemler hep taktir haklarını onlardan yana kullandı. Şimdi yine bir il takımı olan Erzurumspor karşısına çıkacağız. Hakem adil yönettiği takdirde bu maçtan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyoruz. Rakibimizi yenerek 5 haftalık galibiyet özlemine son vermek istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor