Arsin’de sıcak saatler

Teknik Direktör Ahmet Özen, “Yeni sezonda güçlü rakipler arasında zorlu bir puan mücadelesi içerisinde olacağız. Keyif alan ve keyif veren futbol oynamak istiyoruz” dedi İDDİALI BAŞLAMAK Arsinspor’da sıcak saatler yaşanmaya başladı. Sarı-Siyahlılar’da tek

Arsin’de sıcak saatler
Teknik Direktör Ahmet Özen, “Yeni sezonda güçlü rakipler arasında zorlu bir puan mücadelesi içerisinde olacağız. Keyif alan ve keyif veren futbol oynamak istiyoruz” dedi
 
İDDİALI BAŞLAMAK
 
Arsinspor’da sıcak saatler yaşanmaya başladı. Sarı-Siyahlılar’da teknik direktörlük görevine Ahmet Özen’in getirilmesinden sonra transfer çalışmalarına hız verildi. İç ve dış transferde görüşmelere başlayan Arsinspor, güçlü bir kadro oluşturup yeni sezona iddialı başlamak istiyor. Yeni sezonda güçlü rakipler arasında zorlu bir puan mücadelesi içerisinde olacaklarını söyleyen Sarı-Siyahlı takımın teknik direktörü Ahmet Özen, “Keyif alan ve keyif veren futbol oynamak istiyoruz” dedi.
 
TEMASA GEÇTİK
 
Transfer çalışmalarına başladıklarını ifade eden Özen, “İç transferde kalmasını istediğimiz oyuncularla yönetim kurulu görüşmelerine devam ediyor. Dış transferde tespit ettiğimiz oyuncuların bazılarıyla da temasa geçtik. Kulübümüzün imkanları doğrultusunda en iyi oyuncu kadrosunu oluşturmayı planlıyoruz” dedi. Bu seneyi geçiş dönemi olarak geçireceklerini dile getiren Özen sözlerini şöyle devam etti:
 
TEMEL ATACAĞIZ
 
“Çünkü kulübün ekonomik olarak şuanki durumu ortada. Üzerinde iyi bir borç yükü var. Bu nedenle bu sene iyi bir temel atıp önümüzdeki sezon nasıl üst liglere çıkarız bunun çalışmalarını yapacağız. Arsinspor’u hak ettiği yere getirmek için elimizden geleni yapacağız.” Yeni sezon hazırlıklarına 10 gün için de başlamayı planladıklarını da kaydeden Özen, sözlerini şöyle noktaladı: “Hazırlık dönemini çok iyi geçirip lige bomba gibi girmek istiyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor