Arsin'de Sezgin İddialı

Arsinspor'un başarılı savunma oyuncusu Sezgin Yılmaz, gelecek sezon Arsinspor'un ikinci lig A kategorisine çıkacağını iddia etti.Sezgin, Arsinspor'un Yozgat'ta çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini belirterek, “ bu çalışmalarımızın meyvesinin ligde alac

Arsin'de Sezgin İddialı

Arsinspor'un başarılı savunma oyuncusu Sezgin Yılmaz, gelecek sezon Arsinspor'un ikinci lig A kategorisine çıkacağını iddia etti.

Sezgin, Arsinspor'un Yozgat'ta çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini belirterek, “ bu çalışmalarımızın meyvesinin ligde alacağız.Çok uyumlu bir ekip olduğumuz düşünüyorum.Kampın uzun olması da kaynaşmamız açısından daha iyi oldu.Çok sayıda hazırlık müsabakası oynadık ve bir anlamda ligin bir provasını yaptık.Artık maçların başlamasını heyecanla bekliyoruz” dedi.

Sezgin, geçen sezon şampiyonluğu son haftalarda aldıkları olumsuz sonuçlar sonrası kaybettiklerini belirterek, “artık daha tecrübeli olduğumuzu düşünüyorum, geçtiğimiz yıl yaptığımız hatalardan ders çıkardık, artık önümüze daha güvenle bakıyoruz, inşallah bu sezon hedeflediğimiz ikinci lig a kategorisinde çıkacağız.Buna bütün camia inanmış durumdayız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor