Arsin'de öncelik iç transfer

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Arsinspor'da yeni yönetimin yeni sezon öncesi takımın başına teknik direktör Ahmet Özen'i getirmesinin ardından ilk aşamada iç transferde kollar sıvandı. Sarı-Siyahlılarda kulüp başkanı Yaşar Küçük, teknik direktör Ahmet Özen

Arsin'de öncelik iç transfer
Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Arsinspor'da yeni yönetimin yeni sezon öncesi takımın başına teknik direktör Ahmet Özen'i getirmesinin ardından ilk aşamada iç transferde kollar sıvandı. Sarı-Siyahlılarda kulüp başkanı Yaşar Küçük, teknik direktör Ahmet Özen ile sürekli görüşme halinde olduklarını ve ilk aşamada iç transferi çözüme kavuşturup ardından dış transfere yöneleceklerini ve bu anlamda çalışmalarına başladıklarını ifade etti.
 
Takımın iskeletini koruyup üzerine takviye yaparak kadrolarını güçlendireceklerini ifade eden başkan Küçük, "Yeni hocamız ile sürekli istişare halindeyiz. Takımımızın iskelet kadrosunu muhafaza edip ardından dış transfere yöneleceğiz. İskelet kadronun üzerine takımımıza katkı sağlayacağına inandığımız oyuncuları takviye ederek gücümüze güç katacağız. Daha öncede söylediğimiz gibi rahat bir sezon geçirmek istiyoruz. Bu anlamda da çalışmalarımıza başladık" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor