Arsin'de İlk Galibiyet Sevinci

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Erzurumspor'u 1-0 mağlup eden Arsinspor'da teknik direktör Mustafa Bankoğlu, ilk galibiyetlerini aldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.Bankoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, rakiplerininin gücünü bildiklerini

Arsin'de İlk Galibiyet Sevinci

TFF 2. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Erzurumspor'u 1-0 mağlup eden Arsinspor'da teknik direktör Mustafa Bankoğlu, ilk galibiyetlerini aldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Bankoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, rakiplerininin gücünü bildiklerini belirterek, “Bu maç öncesi çok iyi bir hazırlık yapmıştık. Kesinlikle kazanmamız gereken bir maç olarak görüyorduk. Futbolcularıma yönde telkinlerde bulunmuştum” dedi.

Müsabakaya kontrollü bir şekilde başladıklarını ifade eden Bankoğlu, “Deplasmanda olmamıza rağmen oyunun başından sonuna kadar sahada ağırlığımızı hissettirdik. Oyunun kontrolünü rakip takıma vermedik. Maç boyunca çok net 8-9 gol pozisyonu bulduk. Bu pozisyonlardan ancak birini gole çevirdik. İlk galibiyetimizi aldığımız için çok mutluyuz. Futbolcu arkadaşlarımı ilerisine yönelik çok iyi mesajlar verdi. Arsinspor bundan sonra çıkışa geçecektir” diye konuştu.

Hedeflerinin Klasman Grubuna kalmak olduğunu kaydeden Bankoğlu, “İnşallah bu beklentimizi gerçekleştiririz. Çarşamba günü Trabzon derbisi olarak nitelenen Akçaabat Sebatspor ile karşılaşacağız. Fair Play açısından iki takıma yakışır bir futbol ortaya konulmasını istiyorum. Bizim daha çok puana ihtiyacımız var, kazanmak istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler