Arsin "Zirveden uzaklaşmadık"

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Erzurumspor'u 1-0 yenen Arsinspor'un teknik direktörü Ayhan Alemdağ, bu galibiyetle zirve yarışından uzaklaşmamış olduklarını söyledi. Alemdar, Erzurumspor karşılaşmasının kendileri için çok zorlu geçeceğini bildiğini belir

Arsin "Zirveden uzaklaşmadık"
TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Erzurumspor'u 1-0 yenen Arsinspor'un teknik direktörü Ayhan Alemdağ, bu galibiyetle zirve yarışından uzaklaşmamış olduklarını söyledi.

Alemdar, Erzurumspor karşılaşmasının kendileri için çok zorlu geçeceğini bildiğini belirterek, ''Saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Bunun için hafta içi bu yönde çalışmalarımızı sürdürdük'' dedi.

Karşılaşmaya her iki takımın da tempolu başladığını ifade eden Alemdar, ''İlk yarıda bulduğumuz pozisyonları maalesef iyi değerlendiremedik. İkinci yarıda yine aynı şekilde çok ciddi pozisyonlar bulduk.

Forvet oyuncularımızın ele geçirdiği pozisyonları cömertçe harcaması bizi sıkıntıya soktu. Maçın son dakikalarında penaltıdan attığımız golle çok önemli 3 puan almayı başardık'' diye konuştu.

Erzurumspor galibiyetiyle zirve yarışından uzaklaşmamış olduklarını kaydeden Alemdar, ''Arsinspor olarak zirve yarışında sonuna kadar var olmak için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor