Arsin tur peşinde

Sapor Toto 3. Lig ekiplerinden Arsinspor, Türkiye Kupası 1. turunda bugün sahasında Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'u konuk edecek. Saat 15.30'da başlayacak olan karşılaşmada orta hakem Harun Toplar düdük çalacak. Sarı-Siyahlılar, oynayacağı bu maçı kaz

Arsin tur peşinde

Sapor Toto 3. Lig ekiplerinden Arsinspor, Türkiye Kupası 1. turunda bugün sahasında Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'u konuk edecek. Saat 15.30'da başlayacak olan karşılaşmada orta hakem Harun Toplar düdük çalacak. Sarı-Siyahlılar, oynayacağı bu maçı kazanarak tur atlamayı hedefliyor. Kulip Genel Sekreteri Muammer Şahin, Büyükşehir Belediyespor'un da ligde kendileri gibi ilk maçını sahasında kaybettiğini dile getirdi.

KUPA HAVASI BAŞKA

Şahin, 'Rakibimiz, sezon öncesi hazırlık maçlarında karşı karşıya gelmiş olduğumuz ve 2 hazırlık maçında bizi mağlup etmeyi başarmış bir ekip. Fakat kupa maçlarının havası her zaman farklı olmuştur' dedi.

Kupada tur atlamayı seven bir ekip olduklarını ifade eden Şahin, 'Bu maçı kazanarak turu geçeceğimize inanıyorum' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor