Arsin, maçı kayıpsız atlatmalı

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonu sahasında Pazarspor ile karşılaşacak olan Arsinspor'da, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, rakiplerini yenerek çıkışa geçmek istediklerini söyledi. Şahin, geçen hafta Trabzon Karadenizspor maçında 2 puan kaybettiklerini

Arsin, maçı kayıpsız atlatmalı

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonu sahasında Pazarspor ile karşılaşacak olan Arsinspor'da, kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, rakiplerini yenerek çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Şahin, geçen hafta Trabzon Karadenizspor maçında 2 puan kaybettiklerini belirterek, ''Bu nedenle Pazarspor maçından mutlaka galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Saha ve seyircimiz önümüzde oynayacağımız bu maçı kayıpsız atlatmak için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz'' dedi.

Yönetim olarak, teknik kadro ve futbolculara güvenlerinin tam olduğunu ifade eden Şahin, ''Pazarspor maçı bizler için çok önemli. Bu maçı kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz. Böylece çarşamba günü deplasmanda yapacağımız Çorumspor maçına moralli çıkmak istiyoruz. Taraftarımızı bu maçta yanımızda görmek istiyoruz'' diye konuştu.

Arsinspor'da, Pazarspor maçın öncesi sakat ve cezalı futbolcu bulunmadığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor