Arsin kötü gidişe dur diyecek

TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın sahasında Akçaabat Sebatspor ile karşılaşacak olan Arsinspor'un futbol şube sorumlusu Sezai Beşir, rakiplerini yenerek kötü gidişlerine (dur) demek istediklerini söyledi.      Beşir, hafta içinde çalkantılı bir dönem geçirdikle

Arsin kötü gidişe dur diyecek

TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın sahasında Akçaabat Sebatspor ile karşılaşacak olan Arsinspor'un futbol şube sorumlusu Sezai Beşir, rakiplerini yenerek kötü gidişlerine (dur) demek istediklerini söyledi.
    

Beşir, hafta içinde çalkantılı bir dönem geçirdiklerini belirterek, ''Takımın başına Hayri Tekelioğlu'nu getirdik. Yeni hocamızla ilk maçımıza çıkacağız. İki haftadır galip gelemiyoruz. Akçaabat Sebatspor karşısında alacağımız galibiyetle kötü gidişimize (dur) demek istiyoruz'' dedi.
    

Arsinspor'un sahasında puan kaybetmemesi gerektiğini ifade eden Beşir, ''Rakibimiz Akçaabat Sebatspor'un da puana ihtiyacı var ama bizler alacağımız galibiyetle alt sıralardan kurtulmak istiyoruz. Bunun için bu karşılaşma bizim için çok önemli. Hayri hocamıza güveniyoruz, umarım ilk maçında galip gelerek önümüzdeki maçlara daha moralli çıkarız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor