Arsin kaçan 2 puana yanıyor

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Pazarspor ile 1-1 berabere kalan Arsinspor'da, teknik direktör Ayhan Alemdaroğlu, seyircileri önünde kazanabilecekleri bir maçta 2 puan kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi. Alemdaroğlu, Pazarspor karşılaşmasına iyi

Arsin kaçan 2 puana yanıyor

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Pazarspor ile 1-1 berabere kalan Arsinspor'da, teknik direktör Ayhan Alemdaroğlu, seyircileri önünde kazanabilecekleri bir maçta 2 puan kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Alemdaroğlu, Pazarspor karşılaşmasına iyi başladıklarını belirterek, ''Futbolcularım sahada iyi mücadele etti. Kendilerini çok istekli ve arzulu gördüm. İlk yarıda istediğimiz golü bulduk. İkinci yarıda hem bu skoru korumak hem de ikinci golü bulmak için rakip kalede pozisyonlar aradık. Elimize geçirdiğimiz bir çok gol fırsatını cömertçe harcadık, ikinci golü atmayı beklerken, rakip takım beraberlik golünü attı'' dedi.

Seyircileri önünde kazanabilecekleri bir maçta 2 puan kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade eden Alemdaroğlu, ''Elimize geçirdiğimiz gol fırsatlarını cömertçe harcamasaydık galip gelen taraf olacaktık. Bu karşılaşmayı çıkış maçımız olarak görüyorduk ama olmadı. Bu maç bizler için geride kaldı. Saha ve seyircimiz önünde kaybettiğimiz 2 puanı deplasmanda telafi etmek zorundayız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor