Arsin 3 puanı hedef aldı

TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın sahasında Erzurumspor ile karşılaşacak olan Arsinspor'da, kulüp başkan yardımcısı Şeref Bektaşoğlu, 3 puan almayı hedeflediklerini söyledi. Bektaşoğlu, Erzurumspor maçının kendileri için önemli olduğunu belirterek, ''Kendi saha

Arsin 3 puanı hedef aldı

TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın sahasında Erzurumspor ile karşılaşacak olan Arsinspor'da, kulüp başkan yardımcısı Şeref Bektaşoğlu, 3 puan almayı hedeflediklerini söyledi.

Bektaşoğlu, Erzurumspor maçının kendileri için önemli olduğunu belirterek, ''Kendi sahamızda ve seyircimiz önünde yapacağımız bu maçtan mutlak 3 puan bekliyoruz'' dedi.

Erzurumspor maçını kazanarak çıkışa geçmek istediklerini ifade eden Bektaşoğlu, ''Bu maçı kayıpsız geçerek üzerimizdeki kara bulutları dağıtmak istiyoruz.

Erzurumspor maçı hem bizim açımızdan hem de rakibimiz açısından çok önemli bir karşılaşma. Erzurumspor'u yenerek yeni bir sayfa açmak istiyoruz.

Hedefimiz, 3 puan almak. Tüm taraftarlarımızı da bu maça bekliyoruz. Bu zor günlerde onların desteklerine ihtiyacımız var'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler