"Arsin 2 puanı telafi edecektir"

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Tokatspor ile 1-1 berabere kalan Arsinspor'da teknik direktör Turgut Kural, kendi sahalarında kaybettikleri 2 puanı ilerleyen haftalarda telafi edeceklerini söyledi. Kural, Toktaspor maçına 3 puan hedefi ile çıktıklarını be

"Arsin 2 puanı telafi edecektir"

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Tokatspor ile 1-1 berabere kalan Arsinspor'da teknik direktör Turgut Kural, kendi sahalarında kaybettikleri 2 puanı ilerleyen haftalarda telafi edeceklerini söyledi.

Kural, Toktaspor maçına 3 puan hedefi ile çıktıklarını belirterek, “İlk yarı itibariyle oyuncularımız arzu ettiğimiz futbolu ortaya koyamadık. İlk yarıyı berabere bitirmeyi hedeflerken yediğimiz golle morallerimiz bozuldu” dedi.

İkinci yarıya skoru eşitlemek ve maçı kazanmak için çıktıklarını da ifade eden Kural, “İkinci yarı rakip takıma göre daha iyi ve organize bir futbol ortaya koyduk. Bir çok gol pozisyonu bulduk ama skora denge getirecek golü oyunun son anlarında bulduk. İkinci yarıda bulduğumuz pozisyonları değerlendirebilseydik sahadan 3 puanla ayrılan taraf olacaktık. Sonuçta daha ligin başı, kendi sahamızda kaybettiğimiz 2 puanı telafi edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor