Arsenalli futbolcular koronavirüs kurallarını ihlal etti

Arsenal'in 4 futbolcusu İngiltere'deki koronavirüs kurallarını ihlal ederken görüntülendi.

Arsenalli futbolcular koronavirüs kurallarını ihlal etti

Sosyal medyada dolaşan fotoğraflarda Arsenal'in 4 futbolcusu David Luiz, Granit Xhaka, Nicolas Pepe ve Alexander Lacazette hem sosyal mesafe kurallarını hem de İngiltere'de dışarıda bulunulmaması gereken alanlarda taraftarlar tarafından fotoğraflandı. Görüntülerde Xhaka ve David Luiz'in parkta buluştukları sırada, Lacazette'in bir vale ile konuşurken ve Nicolas Pepe'nin ise Kuzey Londra'da arkadaşlarıyla futbol oynarken kameraya alındığı kaydedildi.

Basına yansıyan haberlere göre Arsenal kulübünün 4 futbolcu ile de görüştüğü ve konuyla ilgili uyarı aldıkları, ayrıca da kendilerine ceza kesilebileceği belirtildi.

Daha önce de Tottenham'da Tanguy Dombele, Serge Aurier ve Moussa Sissoko teknik direktör Mourinho'nun gözetiminde dışarıda idman yaparken görüntülenmiş, Portekizli menajer sorumsuz davrandıklarını daha sonra kabul ederek özür dilemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor