Arsenal'dan 2024'te Muazzam 7 Maçlık Galibiyet Serisi ve Gol Şöleni

2024'te Arsenal, Premier Lig'de 7 maçlık galibiyet serisi yakalayarak rakiplerine gol yağdırdı. Sheffield, Crystal Palace ve Burnley gibi takımları farklı skorlarla mağlup eden ekip, toplamda 31 gol attı ve şampiyonluk yarışında iddialı konuma geldi.

Arsenal'dan 2024'te Muazzam 7 Maçlık Galibiyet Serisi ve Gol Şöleni

Premier Lig'in formda takımlarından Arsenal, Mikel Arteta yönetimindeki ekip, Sheffield United deplasmanından büyük bir zaferle ayrıldı. İlk yarıda attığı 5 golle rakibini adeta sahadan silen Kuzey Londra devi, maçı 6-0 kazanarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerledi.

2024 Yılında Dur Durak Bilmiyor: Arsenal'den Muhteşem Galibiyet Serisi ve Gol Yağmuru!

arsenal-33223366.webp

2023 yılının sonlarında yaşadığı puan kayıplarını geride bırakan Arsenal, 2024 yılında Premier Lig'de çıktığı tüm maçlarda zaferle ayrılarak müthiş bir çıkış yakaladı. Ligde oynadığı 7 maçın tamamını kazanan Arsenal, bu karşılaşmalarda rakip ağları toplam 31 kez havalandırdı. Crystal Palace ve Burnley gibi takımları 5'şer golle geçen Arsenal, Nottingham Forest ve Liverpool'u da mağlup ederek gücünü kanıtladı. West Ham United ve Sheffield United deplasmanlarında aldığı 6-0'lık galibiyetlerle dikkat çeken ekip, sahasında Newcastle United'ı 4-1 ile geçti.

Şampiyonlar Ligi'nde Gözler Rövanş Maçına Çevrildi

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turunda zorlu bir rakiple karşılaşan Arsenal, deplasmanda Porto'ya son dakikada gelen golle mağlup oldu. 12 Mart'ta evinde oynayacağı rövanş maçında Porto'yu ağırlayacak olan Arsenal, bu maçı kazanarak çeyrek finale yükselme hedefiyle sahaya çıkacak. Kuzey Londra ekibi, evindeki güçlü performansıyla bu zorlu engeli de aşmayı planlıyor.

Arsenal'ın bu müthiş performansı, Premier Lig'de şampiyonluk yarışını daha da heyecanlı hale getiriyor. Mikel Arteta'nın öğrencileri, hem ligde hem de Avrupa'da zirveye oynayarak taraftarlarını heyecanlandırmaya devam ediyor.

arsenal-1122.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler