Arsenal Tottenham maçında gülen yok

Premier Lig'de 12. hafta karşılaşmalarında Arsenal, sahasında konuk ettiği ezeli rakibi Tottenham karşısında bir puana razı oldu. Maçın ilk yarısında oyunun hakimi Tottenham olurken, Arsenal gol pozisyonu üretmekte bir hayli zorlandı. 32. dakikada Rose'un

Arsenal Tottenham maçında gülen yok

Premier Lig'de 12. hafta karşılaşmalarında Arsenal, sahasında konuk ettiği ezeli rakibi Tottenham karşısında bir puana razı oldu.

Maçın ilk yarısında oyunun hakimi Tottenham olurken, Arsenal gol pozisyonu üretmekte bir hayli zorlandı.

32. dakikada Rose'un uzun pasında topu alan Kane, ceza sahası içinde müsait durumda yaptığı vuruşla Tottenham'ı öne geçirdi: 1-0. Bu gol aynı zamanda ilk 45 dakikanın da sonucunu belirleyen gol oldu.

İkinci yarıya ise Arsenal oldukça hızlı başladı. 55. dakikada Mesut'un kullandığı serbest vuruşta Giroud'nun kafasında top direkten geri geldi. 77. dakikada ise sahneye Kieran Gibbs çıktı. Mesut'un sağdan arka direğe doğru gönderdiği topu tamamlayan Gibbs, skora denge getirdi: 1-1.

Mücdelenin geri kalan dakikalarında ise gol sesi çıkmadı ve 90 dakika 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Bu sonucun ardından Arsenal 26 puana yükselirken, Tottenham ise haftayı 21 puanda tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor