Arsenal Bournemouth'u yendi

İngiltere Premier Lig 19. hafta maçında Arsenal ile Bournemouth karşılaştı. İlk yarının son haftasında Emirates Stadyumu'nda oynanan maçı Arsenal 2-0 kazanarak ilk yarıyı ve 2015 yılını galibiyetle noktaladı. Ev sahibi ekibin gollerini 27. dakikada Gabrie

Arsenal Bournemouth'u yendi

İngiltere Premier Lig 19. hafta maçında Arsenal ile Bournemouth karşılaştı.

İlk yarının son haftasında Emirates Stadyumu'nda oynanan maçı Arsenal 2-0 kazanarak ilk yarıyı ve 2015 yılını galibiyetle noktaladı.

Ev sahibi ekibin gollerini 27. dakikada Gabriel Paulista ve 63. dakikada Mesut Özil kaydetti.

Arsenal'in Türk asıllı Alman yıldızı Mesut Özil ilk golde Gabriel'e asist yaptı. İkinci golde ise Olivier Giroud'nun asistini gole çevirdi. 19 maçta 16. asistini yapan Mesut, 5 asist yapması durumunda Premier Lig'de bir sezonda yapılan asist rekorunu kıracak.

Bu sonucun ardından Arsenal 39 puan ve maç fazlasıyla Leicester City'nin üzerinde liderliğe çıkarken Bournemourh 20 puanda kaldı.

Premier Lig'de ilk yarının lideri yarın oynanacak Leicester City-Manchester City maçının sonunda belli olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor