Arjen Robben futbola dönüyor

Geçen sene 35 yaşındayken futbolu bırakan Hollandalı yıldız Arjen Robben, 1 senelik aranın ardından futbola geri dönüyor. Ülkesinin takımlarından Groningen ile anlaşan Robben, müjdeyi bizzat duyurdu.

Arjen Robben futbola dönüyor

Arjen Roben yeni sezondan itibaren Hollanda 1. Ligi (Eredivisie) takımlarından Groningen'de aktif kariyerine devam edecek.

Hem Robben hem de Groningen tarafından duyurulan haberde sözleşmenin 1 yıllık olduğu açıklandı.

Arjen Robben, Groningen formasını giyerek poz da verdi. Hollandalı yıldız geçen sene birçok kulüp kendisini istemesine rağmen emeklilik kararı almıştı.

Robben, konuyla ilgili video paylaşımında, takımla son haftalarda sık sık görüşme yaptığını aktararak, "Groningen takımında futbolcu olarak sahalara geri dönmek için çalışıyorum. Bu olur mu, onu şu an bilmiyorum. Fakat bildiğim şey, bu işin olmaması gösterdiğim çabadan ve motivasyonumdan kaynaklanmaz. Şu anda benim hayalim, Groningen forması ile futbol oynamak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor