Arjantin finale yürüyor

Dünya Kupası çeyrek final mücadelesinde Arjantin ile Belçika karşı karşıya geldi. Mücadeleden galip ayrılan taraf 1-0'lık skorla Güney Amerika temsilcisi oldu. Bu skorla Arjantin Brezilya'da yarı finale yükseldi.Estadio Nacional'de oynanan ve İtalya Futbo

Arjantin finale yürüyor

Dünya Kupası çeyrek final mücadelesinde Arjantin ile Belçika karşı karşıya geldi. Mücadeleden galip ayrılan taraf 1-0'lık skorla Güney Amerika temsilcisi oldu. Bu skorla Arjantin Brezilya'da yarı finale yükseldi.

Estadio Nacional'de oynanan ve İtalya Futbol Federasyon'undan Nicola Rizzoli'nin düdük çaldığı mücadelede Arjantin'e galibiyeti getiren golü 8. dakikada Higuain attı.

Dünya Kupası'nın flaş ekibi Belçika karşısında aldıkları bu galibiyetle Messi ve arkadaşları, Brezilya'da yarı final oynama hakkı kazandı.

Arjantin'in yarı finaldeki rakibi Hollanda-Kosta Rika eşleşmesinin galibi olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor