Arena'da sessiz gece!

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray evinde Eskişehirspor ile karşı karşıya geldi. Tribünlerin ceza nedeniyle boş olduğu Türk Telekom Arena'da oynanan mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi.Karşılaşma boyunca istediği pozisyonları bulamayan Gal

Arena'da sessiz gece!

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray evinde Eskişehirspor ile karşı karşıya geldi. Tribünlerin ceza nedeniyle boş olduğu Türk Telekom Arena'da oynanan mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Karşılaşma boyunca istediği pozisyonları bulamayan Galatasaray, rakibi Eskişehirspor'un da tehlike yaratmasına izin vermedi. Öte yandan sarı-kırmızılılarda yeni transferlerden Tarık Çamdal ve Blerim Dzemaili mücadelede 90 dakika, oyuna kulübede başlayan Goran Pandev ise 14 dakika forma giydi.

Bu sonucun ardından ilk hafta maçlarından galibiyetle ayrılan Galatasaray ve Eskişehirspor puanlarını 4 yaptı.

16 Eylül günü Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında evinde Anderlecht ile karşılaşacak olan Galatasaray, Süper Lig'in 3. haftasında ise deplasmanda Balıkesirspor'a konuk olacak. Eskişehirspor ise bir sonraki hafta evinde Gençlerbirliği ile kozlarını paylaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler