Ardeşenspor mutlu sona ulaştı

Rize'de Ardeşenspor ile Kalkanderespor arasında yapılan Bölgesel Amatör Ligi (BAL) yükselme maçını, penaltı atışları sonucu Ardeşenspor kazandı.Rize'de 1. Amatör Ligi'ni birinci bitiren Ardeşenspor ile Kalkanderespor, Derepazarı İlçe Stadı'nda karşılaştı.

Ardeşenspor mutlu sona ulaştı

Rize'de Ardeşenspor ile Kalkanderespor arasında yapılan Bölgesel Amatör Ligi (BAL) yükselme maçını, penaltı atışları sonucu Ardeşenspor kazandı.

Rize'de 1. Amatör Ligi'ni birinci bitiren Ardeşenspor ile Kalkanderespor, Derepazarı İlçe Stadı'nda karşılaştı. Maçın, normal süresi ve uzatmaları 0-0 berabere sonuçlandı.

Penaltı atışları sonucunda rakibini 7-6 yenen Ardeşenspoer BAL Ligine yükseldi. Kalkanderespor ise Rize 1. Amatör Kümeye düştü.

Karşılaşmayı, Derepazarı Kaymakamı Tunahan Çil, Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, Derepazarı Belediye Başkanı Yakup Samangül, Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete, Kalkanderespor Kulübü Başkanı Refik Çolak, Ardeşenspor Kulübü Başkanı Mehmet Çırakoğlu ile taraftarlar izledi.

BAL Ligine yükselen Ardeşenspor, galibiyeti taraftarlarla kutladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler