Ardeşen'e Polonyalı rakip

 Bayanlar Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nün Avrupa Challenge Kupası'ndaki rakibi, Polonya temsilcisi Pogon Baltica Szczecin oldu. Kulüp basın sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, Avrupa Challenge Kupası'nda Hırvat temsilcisi RK Ze

Ardeşen'e Polonyalı rakip
 Bayanlar Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nün Avrupa Challenge Kupası'ndaki rakibi, Polonya temsilcisi Pogon Baltica Szczecin oldu.
 
Kulüp basın sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, Avrupa Challenge Kupası'nda Hırvat temsilcisi RK Zelina'yı eleyerek çeyrek finale yükseldiklerini hatırlattı.
 
Avrupa Hentbol Federasyonu'nun Viyana'da kura çekimini gerçekleştirdiğini ifade eden Zenginal, şunları kaydetti:
 
"Rakibimiz, hentbolun güçlü ülkelerinden Polonya ve güçlü takımı Pogon Baltica Szczecin olarak belirlendi. 3. turda Polonya temsilcisi AZS Koszalin'i elemeyi başarmıştık ama çeyrek final eşleşmesi çok daha zor. Ardeşen Gençlik olarak zorlukları aşabilecek güçte olduğumuzu da biliyoruz. Rakibimizle ilgili genel değerlendirmeleri önümüzdeki süreçte tamamlayacağız." 
 
Zenginal, çeyrek final karşılaşmalarında ilk maçın 8 Mart'ta Ardeşen'de, rövanşın 15 Mart'ta Polonya'da oynanacak şekilde planlandığını, ikili görüşmelerin ardından değişiklik olabileceğini, her iki maçı da Ardeşen'de oynamak için müracaat edeceklerini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler