Ardeşen'e milli hoca

 Ardeşen Gençlikspor Kulübü, A Milli Bayan Hentbol Takımı Antrenörü Hikmet Vurgun ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Vurgun, Ardeşen GSK ile birlikte A Milli Takımın başında da duracak. Ardeşen Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen imza törenine Kulüp B

Ardeşen'e milli hoca

 Ardeşen Gençlikspor Kulübü, A Milli Bayan Hentbol Takımı Antrenörü Hikmet Vurgun ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Vurgun, Ardeşen GSK ile birlikte A Milli Takımın başında da duracak. 
Ardeşen Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Sultan Rauf Oğuz, İlçe Spor Müdürü Ali Osman Önçırak, Yazıişleri Müdürü Mevlüt Altı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ferhat Çağlar, Ardeşen Gençlik Spor Kulübü Onursal Başkanı Dursun Yaşaroğlu ile As Başkan Şaban Ali Biberoğlu ve antrenör Şevki Demiroğlu katıldı. 
Kulüp Başkanı Oğuz yaptığı açıklamada, "Ailemizi daha da güçlendirmek ve geleceğimizi sağlam temellere oturtacak bir isim ile yola devam etmek istedik. Bu nedenle hentbol ailesinin gururu olan Hikmet Vurgun ile yolumuza devam etme kararı aldık. Geçtiğimiz hafta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığımız görüşme neticesinde aldığımız enerji ile yeni yol haritaları çizdik. Hedeflerimiz büyük. Bu hedefte Rize olarak bir olmalı, birlik olmalıyız" dedi.
Ardeşen tarihinde önemli bir sezon yaşayacaklarını ifade eden Oğuz, “Bu kapsamda önümüzde lig, Türkiye Kupası ve Avrupa gibi 3 ayrı kulvar var. Bu kulvarlarla ilgili önemli hedeflerimiz olacak. Bu hedeflerimizi de önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Ancak, sezon içerisinde taraftarımıza çok büyük ihtiyaç duyacağız. Yine güzel ve başarı dolu günleri kendileri ile yaşayacağız" ifadelerini kullandı. 
Hikmet Vurgun, Ardeşen Gençlik Spor Kulübü'nün kendisi için büyük bir tecrübe olacağını anlatarak, "Ardeşen hentbolda marka olma yolunda ilerliyor. Alt liglerden gelirken, süper ligde ve Avrupa'da elde ettikleri derece ile ülke hentbolunun tanıtıma büyük katkı sağladı. Görev almam hedeflerimizin daha da büyüdüğü anlamına geliyor. Oynayacağımız oyun ve oluşturacağımız felsefe ile Türk hentbolunda meşale olmak istiyoruz. Öncelikli hedefimiz ligde ve Avrupa'da başarılı olmak" şeklinde konuştu.
Federasyon ve kulüp yöneticilerinin ortak çalışma için olumlu karar verdiğini belirten Vurgun, "Milli takımda da görevim aktif olarak devam edecek. Alt yapılarda da görevimiz vardı ama buna zaman ayıramayacağız. Mesaimizin büyük bölümünü Ardeşen'e, kalan bölümünü milli takıma ayıracağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler