Arda'nın kalbi tekledi

Arda maçın 78. dakikasında taç çizgisine geldi ve kendisinin değiştirilmesini işaret etti. 21 yaşındaki genç oyuncu daha sonra kendini yere bıraktı ve kalbini tutmaya başladı.Kalp ritminin arttığı belirtilen Arda'ya doktorlar hemen müdehale etti ve yıldız

Arda'nın kalbi tekledi

Arda maçın 78. dakikasında taç çizgisine geldi ve kendisinin değiştirilmesini işaret etti. 21 yaşındaki genç oyuncu daha sonra kendini yere bıraktı ve kalbini tutmaya başladı.

Kalp ritminin arttığı belirtilen Arda'ya doktorlar hemen müdehale etti ve yıldız oyuncu kontrol için hastaneye kaldırıldı.

Son gelen bilgilere göre, Arda'nın durumunun iyi olduğu açıklandı.

Genç oyuncu Çarşamba günü oynanacak olan Avusturya-Türkiye özel maçının kadrosundan çıkarıldı.

ÇARŞAMBA GÜNÜ İDMANA KATILACAK

 

Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan Galatasaray-İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşması sırasında rahatsızlananarak hastaneye kaldırılan Arda Turan'ın sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Bakırköy Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılan Arda Turan'ın, stres ve yorgunluğa bağlı fenalaşma geçirdiği belirtildi. İlk müdahalesi hastaneye gitmeden önce yapılan sarı kırmızılı futbolcuya, hastanede herhangi bir müdahaleye gerek görülmediği de ifade edildi.

Genel sağlık durumu iyi olan Arda Turan'ın, bu gece Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde istirahat edeceği, takımın Çarşamba günü yapacağı antrenmana da katılacağı açıklandı.

SKİBBE: BİRKAÇ GÜNDÜR KENDİNİ İYİ HİSSETMİYORDU

Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, Arda ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Birkaç gündür kendini iyi hissetmiyordu. Şuan hastanede. Bugün çok koştu. Çok ciddi bir durumu yok. Milli Takım, kulüp derken çok maç oynadı."

Galatasaraylı oyuncu Sabri Sarıoğlu da, Arda'nın iyi olduğunu belirtti.

ADNAN SEZGİN: TAMAMEN İYİLEŞTİ

Öte yandan Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin de yaptığı açıklamada Arda'nın durumunun iyi olduğu ve tamamen iyileştiğini söyledi.

ZİYARETLER

Arda'nın hastaneye kaldırılmasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu Eski Başkanı Haluk Ulusoy, Galatasaraylı futbolcu Hasan Şaş ve Galatasaraylı eski futbolcu Hakan Şükür hastaneye geldi.

Haluk Ulusoy hastane çıkışında yaptığı açıklamada Arda'nın durumunun iyi olduğunu ifade ederek, "Hepimize geçmiş olsun. Önemli bir şeyi yok. Ben de maçtaydım, bir anlık bir sıkışma olmuş. Stresle de birleşince böyle bir durum ortaya çıkmış. Hepimize geçmiş olsun" diye konuştu.

Hasan Şaş ise, "Gece uykusuzluk, yemek ve maç stresi birleşince sıkışma sebebiyle hastaneye kaldırılmış. Durumu iyi içeride konuştuk. Herkese geçmiş olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor